Хомко прийматиме на Поштовій

2142 0

Ми у соцмережах:

Хомко прийматиме на Поштовій

Громадську приймальню міського голови та депутатів створять на першому поверсі будівлі на вулиці Поштовій, 2 у Рівному. Для цього планують виселити орендаря — приватну аптеку.

Сергій Паладійчук, секретар Рівненської міської ради: — Це буде місце, де зможуть працювати депутати у робочому режимі. Кожен депутат приймає у себе на окрузі, але є питання, які стосуються усього міста. Багато депутатів не мають власних приймалень. Нагадаю, що усі депутати працюють на громадських засадах.

Володимир Хомко, міський голова Рівного: — Це моя ідея. Колись я йшов на сесію (на другому поверсі цієї будівлі розташована сесійна зала міськради. — Ред.), а там якийсь чоловік ходив у трусах з вудкою. Тому з першого поверху на Поштовій ми уже виселили універмаг та магазин риболовів. Тепер не продовжимо договір оренди аптеці, адже вона там не може бути. Після того в це приміщення переїдуть управління, до яких звертається велика кількість людей. Там також буде і моя приймальня.

Микола Саранчук, власник аптеки: — Я не проти, але у нас нотаріально завірений договір оренди до 2020 року. Ми орендуємо там близько 500 кв. м. У мене працює зо два десятки людей… Я зараз шукаю інше місце, і міська влада шукає. Думаю, вихід якийсь знайдемо.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також