Хомко сказав, коли новий міський голова Рівного зможе отримати владу

2140 0

Ми у соцмережах:

Хомко сказав, коли новий міський голова Рівного зможе отримати владу

З самого ранку міський голова Рівного Володимир Хомко проголосував на виборчій дільниці у школі №6 за нового керівника обласного центру.

- До цього моменту я готувався мінімум півтора року. Дуже хочеться, щоб ця людина, яка прийде після мене, була успішною. Однак це буде залежати від багатьох чинників – від політичної ситуації в країні та в місті. Є дуже багато речей, які хочеться втілити, проте це заважають зробити. Десь стримують розміри бюджету, десь противляться депутати. Той, хто балотується, усіх цих нюансів не знає. Мені дуже хотілося б, щоб у Рівному жити було комфортно. Адже я житиму тут стільки, скільки Бог відведе. Бажаю успіху своєму наступнику, - говорить Хомко.

За його словами, вперше він, як усі люди, взимку буде радіти снігу та не  переживатиме, коли йдуть дощі.

- Якщо випадає великий сніг, то жодне місто з ним не справляється. Навіть за кордоном з цим не справляються, попри їхню нову техніку. Прогнозую, що багато з наобіцяного кандидатами не буде виконано. Йдеться про зливову каналізацію та очищення Усті. Цього ще найближчі 10 років не зроблять. Через п’ять років будуть обіцяти те ж саме. Озеро можна очистити, але для цього потрібно багато грошей, - каже Володимир Хомко.

 

Як він додав, у розмові з ТВК йому повідомили, якщо не буде маленького розриву між кандидатами на посаду міського голови та судів, то установчу сесію планують на п’ятницю, 27 листопада. Тоді офіційно відбудеться передача влади. Однак за умови, якщо жоден із кандидатів не звернеться до суду.

- Так виглядає, що до четверга я ще буду формально числитися на посаді міського голови, - резюмував Хомко.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також