Хомко вчергове надурив підприємців. Вони обіцяють розгорнути ярмарок під міськрадою

4101 0

Ми у соцмережах:

Хомко вчергове надурив підприємців. Вони обіцяють розгорнути ярмарок під міськрадою

Міська влада Рівного має готуватись до мітингів, таке обіцяють рівненські підприємці, яких міський голова Рівного Володимир Хомко нещодавно погрожував позбавити робочих місць біля центрального продовольчого ринку. Люди готові оголосити про проведення безстрокової акції протесту, адже вважають себе обдуреними.

Підприємці розповідають, що міський голова Володимир Хомко ошукав їх, причому зробив це уже вдруге поспіль і з особливим цинізмом. Так, 22 липня під час зустрічі з ними та громадськими активістами очільник міста пообіцяв дозволити роботу ярмарку біля центрального продуктового ринку Рівного до лютого 2021 року, як це і було передбачено раніше рішенням виконавчого комітету.

Наступного дня у коментарі для одного із рівненських телеканалів міський голова повідомив, що подібне рішення не залежить від нього, а приймається колегіально комісією ТЕБ і НС, хоча напередодні обіцяв, що вищезгадана комісія, яка засідає, до речі, під його головуванням, прийме рішення по відновленню роботи ярмарку для початку у тестовому режимі, а згодом і взагалі відновить повноцінну його роботу.

Людей обурює непослідовність у словах і діях, які не вперше демонструє Володимир Хомко щодо простих рівнян. Все це, - кажуть підприємці, - схоже на навмисне знущання, адже обіцяє відновити роботу ярмарку міський голова уже вдруге і вдруге відміняє своє рішення під надуманим приводом. Люди готові боротись за своє право на працю і оголосити безстрокову акцію протесту, під час якої обіцяють розгорнути ярмарок просто під вікнами міської ради.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також