Хомко вже знає, як боротися з підтопленнями

1628 2

Ми у соцмережах:

Хомко вже знає, як боротися з підтопленнями

Зі слів міського голови Рівного, уже за рік можна буде вирішити проблему відведення дощової води зі «Щасливого».

- Є домовленість з головним забудовником «Щасливого», як це зробити, скоро втілимо в життя цей проект, бо з усього «Щасливого» у зливу вода відводиться на вулицю Чорновола, - каже Володимир Хомко. - Виглядає, що ця проблема по «Щасливому» буде вирішена позитивно. За рік можна зробити, якщо не виникне чогось, про що я зараз не знаю. І це значно простіше, ніж в центрі міста.

Днями в міськраді відбулася велика нарада фахівців щодо ситуації з підтопленням міста. Що саме вирішили робити, пан голова поки не каже.

- Коли виробимо концептуальну схему, що можливо зробити, одразу повідомимо, - каже він. - Є дуже хороші ідеї, хоча й недешеві, і значно дорожчі, ніж по «Щасливому», але реальні до втілення. Усі затоплення в місті ми не попередимо, але більшу частину змінимо. Найбільша надія у мене – на НУВГП. Зараз створюємо робочу групу, куди увійдуть всі фахівці, і вона буде постійною. Те, що зробимо на «Щасливому», технологічно не пов’язане з центром міста, центр – це значно складніше. І я не вірю в те, що у найближчі 20-30 років хтось збудує зливову каналізацію в центрі, це нереально фінансово, а виходити треба з того, що маємо.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також