Хотіла води і не могла підвестись

1360 0

Ми у соцмережах:

Хотіла води і не могла підвестись

Патрульні разом із рятувальниками врятували життя 82-річної рівнянки.

Сьогодні вранці патрульним надійшло повідомлення від занепокоєних мешканців будинку, що на вулиці Генерала Безручка, живе жінка похилого віку, з її квартири чути крики про допомогу.

Оперативно прибувши туди, поліцейські почули , що 82-річна жінка з зачиненої квартири кричить про допомогу. Вона подавала звуки невідомим предметом, стукаючи ним об підлогу і привернула цим увагу сусідів.

Через вікно заявників патрульні помітили силует жінки, яка лежала на підлозі та подавала ознаки життя, але піднятися, шоб відчинити двері чи вікно балкону, вона не могла .

Інспектори негайно викликали пожежно-рятувальну службу та швидку допомогу. Коли зайшли в оселю, на підлозі кімнати побачили жінку,  яка перебувала в безпорадному у стані, що частково був пов'язаний із хворобою з дитинства  - паралізованою лівою рукою. Через те, що вона пролежала тривалий час на підлозі самостійно не змогла піднятися, дуже просила дати їй попити води. Поліцейські спільно із пожежниками перенесли її на диван, напоїли стареньку водою, після чого передали її медикам.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також