Хотіли освітити територію дитсадка, а залишили селян... без газу

1164 0

Ми у соцмережах:

Хотіли освітити територію дитсадка, а залишили селян... без газу

У Мізочі майже 400 споживачів залишилися без газу через пошкодження газопроводу

Сьогодні вранці на номер аварійно-диспетчерської служби АТ «Рівнегаз» м. Здолбунів надійшло повідомлення про пошкодження поліетиленового газопроводу D-40 мм у смт Мізоч.

Бригада АДС Здолбунівського відділення з’ясувала, що газопровід середнього тиску на вулиці Молодіжній пошкодив транспортний засіб з буром. Він виконував земляні роботи в межах охоронної зони газових мереж для встановлення електроопори.

Роботи замовило КП «Мізоцьке ВУ ЖКГ» для освітлення території дошкільного закладу, однак, замовник не погодив виконання даних робіт із АТ «Рівнегаз», таким чином порушив Кодекс газорозподільних систем. Внаслідок пошкодження газопроводу тимчасово припинено газопостачання до домоволодінь 389 споживачів.

Працівники Здолбунівського відділення оперативно локалізували аварійну ситуацію і докладають зусиль для відновлення розподілу газу до всіх помешкань. 

АТ "Рівнегаз" вкотре наголошує: згідно із Кодексом газорозподільних систем проводити земляні роботи без відповідних погоджень із Оператором газорозподільних мереж заборонено.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також