Хотіли подарувати рівнянам світло, але завадив дощ

2121 0

Ми у соцмережах:

Хотіли подарувати рівнянам світло, але завадив дощ

Поблизу Рівненської ОДА провели акцію “Подаруй світло”.

Шоу відбулось поблизу приміщення РОДА. Ще вдень туди привезли апаратуру, розвантажили її на очах у сотень чиновників та охоронців з Нацгвардії, а вже увечері декілька потужних прожекторів направили у небо. Були задіяні білі, а також жовто-блакитні кольори. Подейкують, що що організатори планували проводити шоу до опівночі, однак через негоду довелось закінчити його раніше. 

- Хто знає в честь чого ці прожектори світять в різних частинах міста? Біля ОДА, Північний, Екватор, автовокзал та на інших районах теж є, - запитували рівняни у фейсбук-спільноті Твоє Рівне.

Відповіді на це запитання ніхто досі не дав. У пресслужбі Рівненської ОДА заявили, що адміністрація непричетна до шоу, не знають, хто його організатор, та яка мета заходу,  який проходив у них ледве не під дверима, тобто на Майдані Просвіти. У пресслужбі міськради сказали РВ, що жодних заявок на проведення такого шоу також не отримували. Не знають, хто його організатор, навіть у поліції області. Можливо, це хтось з політиків вирішив таким чином розважити рівнян та  "подарувати" їм напередодні майбутніх виборів "світло"?  А спробуйте ви привезти та розвантажити під ОДА свою апаратуру,  тоді й побачите,  за скільки часу вас заберуть у міськвідділ поліції!   

А вже вночі з'явилась підсвітка на приміщенні ОДА. Гарно виглядає, правда?!

 

Решта світлин - фейсбук - спільноти Rivne City.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також