Хотів допомогти друзям, але отримав протокол від патрульних

1064 0

Ми у соцмережах:

Хотів допомогти друзям, але отримав протокол від патрульних

Учора, близько 20-ї години, на автодорозі М-06 Київ — Чоп, поблизу Корнина, сталася ДТП із потерпілими.

Водій авто Mercedes Benz не вибрав безпечної швидкості для руху, не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою і в'їхав у автомобіль Peugeot, який виїжджав із прилеглої території та зупинився, щоб дати дорогу.

Прибувши на місце події, патрульні побачили порожнє авто Mercedes Benz: водія не було ані всередині, ані поблизу. Очевидці повідомили поліцейським опис ймовірного керманича. За декілька хвилин під'їхало авто BMW, з якого вийшов чоловік. Патрульним сказав, що саме він є водієм, якого шукають.

Поліцейські розказали йому про відповідальність, яка наступає за завідомо неправдиве повідомлення про вчинення кримінального правопорушення і він одразу ж відмовився від своїх слів та поїхав за справжнім водієм. За 15 хвилин BMW повернулося, але цього разу звідти вийшов чоловік, який підпадав під опис.

А у "доброзичливого" водія BMW патрульні виявили ознаки алкогольного сп'яніння і запропонували йому пройти огляд за допомогою приладу Драгер. Результат — 2,88 проміле.

На 25-річного водія BMW інспектори склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп'яніння) КУпАП.

На місці скоєння ДТП працював слідчий. Медики ушпиталили водія та пасажира Peugeot. Патрульні забезпечили охорону місця події.

Обставини ДТП встановлюватимуть слідчі. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також