Хотів купити деревообробний верстат, але натрапив на шахраїв

552 0

Ми у соцмережах:

Хотів купити деревообробний верстат, але натрапив на шахраїв

Для безпечного онлайн-шопінгу поліція Рівненщини рекомендує купувати та сплачувати товари лише на перевірених сайтах, а щоб мінімізувати ризики потрапити на гачок аферистів — обирати післяплату.

50-річний житель села Лішня колишнього Млинівського району мав намір купити деревообробний верстат. Підходящий товар за привабливою ціною знайшов на одному із сайтів безкоштовних оголошень.

Сконтактував з «продавцем», і той повідомив, що знаходиться за кордоном, натомість вказав номер телефону товариша, якому довірив продаж. Останній же запевнив, що із товаром усе добре та передоплата не потрібна. Своєю чергою порекомендував чоловіка, який швидко доставить обладнання з Черкаської області у Рівненську.

«Перевізник» також втерся у довіру, запевнивши, що скоро приїде та попросив скинути гроші.

Відтак, потерпілий кількома платежами перерахував на картку аферистів 51 тисячу гривень. Після оплати зв'язок із продавцем та перевізником зник.

- За фактом заволодіння чужим майном, вчиненого шляхом обману, дізнавачі ВП № 1 (смт Млинів) Дубенського райвідділу поліції розпочали досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини. - Вкотре застерігаємо громадян від поспішних кроків під час здійснення дороговартісних покупок. Отримайте та огляньте — тоді платіть. Бережіть свої заощадження.

 


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також