Хрещатик у цеглі: на тротуарі перекинулась вантажівка з Рівненщини

3705 0

Ми у соцмережах:

Хрещатик у цеглі: на тротуарі перекинулась вантажівка з Рівненщини

У центрі столиці, навпроти будівлі Київської міської адміністрації, вантажівка "Рено-Магнум" з цеглою перекинулася на тротуарі. Водіїв з Рівненщини госпіталізували.

"ТСН.Ранок" повідомляє, що будматеріали розлетілися Хрещатиком. За попередніми даними, минулося без жертв.

- Водії спали у кабіні та чекали на робітників, які мали вивантажити цеглу. Вони прокинулись о шостій годині ранку, бо фуру понесло, - розповідає кореспондентка ТСН Інна Бондар з місця події. - Водії намагалися гальмувати, але гальма не спрацьовували. Фура зачепила припарковану Toйоту, але вони змогли вивернути, аби не пошкодити автомобіль Teсла. Вантажна машина зупинилася тільки на сходах, які з'єднують вулицю Лютеранську та Хрещатик. 

За словами поліцейських, водії самостійно вибралися із потрощеної машини. Їх оглянули медики, нічого страшного у них не було, але їх доправили до лікарні. На місці працює комунальна техніка.

Прес-служба патрульної поліції Києва вже прокоментувала інцидент.

Імовірною причиною ДТП стала відмова гальмівної гідравліки. Правоохоронці встановлюють механізм та причини автопригоди. Після проведення першочергової перевірки буде надана правова кваліфікація події, - йдеться у повідомленні патрульних.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також