«Хрестоносці» до фіналу не пробилися

968 0

Ми у соцмережах:

«Хрестоносці» до фіналу не пробилися

Рівненська команда з американського футболу «Хрестоносці» не пробилася до фіналу чемпіонату України з флаг-футболу. Один з відбіркових турів проходив у Києві. Там рівняни перемогли команду Білої Церкви та київських «Слов’ян», а також поступилися київським командам «Патріоти» та «Кепіталз». У підсумку у «Хрестоносців» — третє місце у підгрупі.

Паралельно команда зі Здолбунова змагалася у Вінниці, де посіла п’яте місце.

— Перед чемпіонатом України на майданчику школи №14 ми провели Відкритий чемпіонат Рівного, — розповідає Сергій Грицак, президент Федерації американського футболу Рівного, який виступав за «Хрестоносців». — Змагалося п’ять команд — рівненські «Монархи» та «Хрестоносці», а також команди зі Здолбунова, Луцька та Житомира. У підсумку перемогли «Хрестоносці», тож на їхній основі ми створили фактично збірну Рівного, додавши туди найкращих гравців «Монархів».

Наступні змагання на рівненських представників американського футболу чекають у вересні-жовтні. Це будуть змагання з американського футболу 7 на 7. Спочатку відбудеться чемпіонат Рівного, а потім — чемпіонат України.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також