Хрін проти зимової хандри

911 0

Ми у соцмережах:

Хрін проти зимової хандри

Щоразу зимова пора стає справжнім випробуванням для здоров'я людського організму і його тонусу. Впоратися з простудними захворюваннями, інфекціями і просто сезонною нудьгою чи хандрою можуть допомогти знайомі всім рослини.

Хрін

Згідно з народними рецептами, саме ця рослина є хорошим противірусним засобом, який дієво допомагає впоратися із застудою. Найкраща форма для вживання хрону — подрібнений свіжий корінь. А кашка з цієї частини рослини може стати хорошою альтернативою гірчичнику. Але вживати хрін можна не всім, тому що він може викликати подразнення слизових оболонок і шкіри при індивідуальній непереносимості.

Шипшина

А ось саме для профілактики простудних захворювань взимку варто регулярно вживати вітамінний чай із сушеної шипшини. Для цього на 1 ст. л. подрібнених ягід потрібно додати склянку окропу. Ефект можна буде відчути швидко — завдяки багатому на вітаміни і мікроелементи складу шипшини.

Алое

Насамперед алое має здатність зміцнювати імунітет. Для цього потрібно частіше пити настоянки і суміші, в складі яких є алое. Але, як і у будь-якого іншого лікувального продукту, у цієї рослини є протипоказання. Алое не рекомендують застосовувати вагітним, людям із захворюваннями печінки, а також дітям і людям похилого віку. Алое може бути індивідуальним алергеном або непереносимим продуктом, а також подразнювати слизову шлунка.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також