Хроніка рівенських доріг

1946 0

Ми у соцмережах:

Хроніка рівенських доріг

За чотири доби на дорогах Рівенщини було 24 дорожньо-транспортних пригоди, четверо людей у них загинули, та 24 отримали травми. Про це повідомив центр зв’язків з громадськістю УМВС України в Рівенській області.

Дерева вже нападають на автомобілі Потрапив у рівенську лікарню в шоковому стані 41-річний водій із Новоград-Волинського Житомирської області. Він керував автомобілем Опель-Кадет, рухався вулицею Ніла Хасевича у напрямку Кіквідзе. Біля будинку №1 на його автомобіль впало щось важке, від несподіванки він зупинився. З’ясувалось, що під час сильного вітру одна з гілок дерева зламалась та впала на авто. Опель зазнав механічних ушкоджень. Визволяти завалений автомобіль з пастки довелося працівникам комунальної служби, а водія забрала швидка допомога.

Трагедія на київській трасі У ніч на 20 серпня у Гощанську райлікарню з автотраси Київ — Чоп потрапило водночас семеро потерпілих. Там між селами Синів та Федорівка Гощанського району сталась дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля Тойота Віктор Т. з Києва виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з мікроавтобусом Фольксваген -Т4, яким керував житель с. Нова Вижва Волинської області Микола В. Пасажирка Тойоти Ірина Т. з Києва загинула на місці пригоди, її чоловік — водій Тойоти — госпіталізований в реанімаційне відділення Гощанської ЦРЛ, а згодом переведений в реанімаційне відділення Рівенської ЦОЛ. Крім того, шість пасажирів мікроавтобуса Фольксваген— Т4 ( з них — 3 дітей) були госпіталізовані в Гощанську ЦРЛ з травмами середньої важкості, а згодом переведені в Рівенську ЦОЛ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також