Хто боїться лимона

841 0

Ми у соцмережах:

Хто боїться лимона

Лимон відомий своїми чудодійними властивостями, великою концентрацією вітаміну С та інших корисних мікроелементів. Цей вид цитрусових дуже корисний при лікуванні багатьох хвороб як профілактичний засіб.

Ангіна. При перших симптомах болю в горлі потрібно з'їсти половинку лимона зі шкіркою. А ще сік цього цитруса можна застосовувати при полосканнях — розводити в пропорції 1:3 з водою і застосовувати щодня.

Бронхіт. Якщо мучить кашель, потрібно змішати 50 г натертого хрону і сік двох-трьох лимонів. Приймати такі ліки треба два-три рази на день і не запивати водою.

Нудота. Якщо після прийому їжі вас починає нудити або з'являється печія, то допоможе позбутися від неприємних відчуттів сік половини лимона, змішаного з 0,5 ч. л. харчової соди.

Грип. При вірусних захворюваннях добре заварювати чай з лимоном на основі трав: календули, м'яти, шавлії, що сприяє нормалізації рівня кальцію в організмі. А ця речовина допомагає боротися з підвищенням температури.

Атеросклероз. Столову ложку хвої сосни заварити окропом і дати постояти протягом 30-60 хв., процідити, змішати з половиною подрібненого і очищеного лимона. Протягом 15-20 днів цей мікс приймають тричі на день перед їдою.

Перед застосуванням обов’язково порадьтеся з лікарем!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також