Хто у Рівному при посадах?

437 0

Ми у соцмережах:

Віталій Люшин

Цього тижня у департаменті економічного розвитку міста з’явився новий керівник — Віталій Люшин. Раніше він очолював Березнівську райдержадміністрацію та Рівненський інститут землеустрою, а тепер візьме на себе міські клопоти. У понеділок його вже представили колективу.

Як пам’ятають рівняни, попередній керівник цього департаменту Володимир Липко торік потрапив у гучний скандал. Він фігурує у двох кримінальних провадженнях. Найперше, через закупівлю понад 10 тонн неякісного жиру для пунктів незламності, а по-друге — бо 52,5 тисячі літрів соку для тієї ж мети придбали за ціною, що удвічі перевищує ринкову. Тож міський бюджет зазнав мільйонних збитків. Липко згодом звільнився, а його обов’язки тимчасово виконувала його колега Валентина Веремко.

Не оминули зміни й рівненських комунальників. Минулого тижня тут теж з’явилися нові керівники. Зокрема, пішов на підвищення керівник міського ШЕУ Олександр Черуха. Тепер замість дбати про поточний ремонт вулиць він матиме більше обов’язків — на посаді заступника директора департаменту інфраструктури та благоустрою. А от його вакантне місце зайняв інший управлінець з досвідом — Олексій Юхименко, який раніше очолював КП «Міськсвітло», а віднині керуватиме шляховиками.

Не чути лише про претендента на посаду начальника управління бюджету та фінансів. Відколи місяць тому несподівано і без галасу звільнився його багаторічний керівник Віктор Шульга, готувати документи про потреби і витрати з міської скарбниці доводиться його колишнім підлеглим. А невдовзі на них чекає підготовка бюджету громади на наступний рік.

Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також