Хто радить голові Данильчуку: прізвища і фото

3161 0

Ми у соцмережах:

Микола Волчецький

Олександр Данильчук, який від лютого очолює Рівненську обласну раду, уже визначився зі своїми радниками. Зокрема, з перших днів з ним – поки на громадських засадах – працює Микола Волчецький, а днями офіційною радницею стала Оксана Фурманець.

Під час відеозустрічі у редакції «РВ» Олександр Данильчук на запитання про радників назвав прізвище лише пана Волчецького.

Зазначив, що він працював з ним, коли був головою облради у 2006-2010 роках, що п.Волчецький – «розумний і толковий, знає роботу, як працювати з документами».

 43-річний Микола Волчецький був приватним підприємцем, свого часу керував аграрним коледжем у Рівному, а у 2015 році балотувався до обласної ради від «Опозиційного блоку».

Микола Волчецький останній місяць активно відвідував комісії обласної ради та був на сесійному засіданні.

Оксана Фурманець. Фото з її сторінки у соціальній мережі

41-річна Оксана Фурманець - юристка та викладачка кооперативного коледжу у Рівному. До минулого року пані Фурманець працювала керуючою справами виконавчого апарату Рівненської районної ради та, за даними ресурсу «Посіпаки», була помічницею народного депутата Юрія Вознюка, який є представником «Народного фронту».

Юлія Василенко-Слободенюк

Прес-службу обласної ради, додамо, відтепер очолює 38-річна Юлія Василенко-Слободенюк, яка уже працювала на цій посаді у попередніх скликаннях. Пані Василенко-Слободенюк є професійним журналістом, зокрема, вона працювала на «Рівне1» та «Радіо Свобода».

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також