Хто ставить авто на парковці для людей з інвалідністю на Лебединці?

2001 0

Ми у соцмережах:

Хто ставить авто на парковці для людей з інвалідністю на Лебединці?

Днями завершилося облаштування парковочних місць біля Центральної міської бібліотеки, що знаходиться в парку Лебединка. Коли рівняни, що мешкають в будинку поруч, поскаржилися на знищення зелених насаджень під стоянку для авто, директор бібліотеки запевнила, що вона – для людей з інвалідністю.

 Також директор Валентина Ярощук казала, що там буде 4 – 5 парковочних місця. І все це було передбачено проектом реконструкції бібліотеки заради забезпечення доступного простору для людей з інвалідністю та під’їзду пожежної техніки.

На стоянці, розрахованій насправді на 10 парковочних місць, вже ставлять свої автомобілі. Проте на жодному з них не видно значка про те, що в авто знаходиться людина з інвалідністю. Також ніде немає розмітки, що дані парковочні місця – для автомобілів людей з інвалідністю.

Тепер Валентина Ярощук так коментує ситуацію з парковкою:

-          Там ще немає розмітки – букви П в колі, але буде. Про саму паркову треба питати в Департаменту капітального будівництва та архітектури області, який є замовником робіт. Мені проект показали і забрали його. Проте навіть якщо й з’явиться відповідна розмітка, то я не впевнена, що наші люди дотримуватимуться правил і не ставитимуть авто на місця для людей з інвалідністю. Бо за це немає таких штрафів, як за кордоном. Так, жильці прилеглого будинку скаржаться на стоянку, але чи подобалося їм, що до її облаштування автівки просто ставили на газон? Або що той газон був постійним місцем для вигулу собак?


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також