Хто винен у затопленні будинку?

2537 0

Ми у соцмережах:

Хто винен у затопленні будинку?

У понеділок о 5.30 в моїй квартирі прорвало водопровідну трубу. Щоб перекрити воду, я звернувся до працівниці котельні, розташованої поруч з нашим будинком. Однак вона відмовилася допомогти, пояснивши, що зможе це зробити лише після того, як їй дадуть дозвіл з КТП «Комуненергія».

У понеділок о 5.30 в моїй квартирі прорвало водопровідну трубу. Щоб перекрити воду, я звернувся до працівниці котельні, розташованої поруч з нашим будинком. Однак вона відмовилася допомогти, пояснивши, що зможе це зробити лише після того, як їй дадуть дозвіл з КТП «Комуненергія». Тоді о 5.40 я про порив повідомив аварійну службу. Звідти приїхали аж через годину. З’ясувавши, у чому справа, працівники аварійної служби сказали, що не можуть перекрити воду, оскільки не працює заглушка. Замінити її мають працівники ЖКП, а аварійна служба може це зробити лише за умови, що ЖКП надасть лист про повернення затрачених коштів. Оскільки о шостій ранку ЖКП не працює, доставити їм такий лист я не міг. Нарешті о 10.00 працівники ЖКП прийшли до моєї квартири, щоб перекрити воду. За цей час вода, а я живу на сьомому поверсі, добігла аж до першого поверху і витікала з під’їзду. По всьому стояку вона затопила квартири. Тому хочу запитати: хто ж у цьому випадку має відповісти за таке неподобство? Чому за рік, а нас затоплювало протягом цього року тричі, не можна було відремонтувати тієї засувки, щоб самі мешканці могли перекрити воду у разі аварії?

Олександр ЗАХОЖИЙ, мешканець квартири 241, що в будинку № 17 на вул.Пухова

Від редакції: Комунальні служби міста не перестають дивувати своєю безпорадністю. Вкотре, не надавши вчасно допомоги мешканцям будинку, вони починають перекладати вину за завдану шкоду одне на одного. У наступному номері ми повернемось до цієї теми, опублікувавши відповідні коментарі, адже з подібною ситуацією доводиться людям стикатись мало не щодня.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також