Хто з рівненських нардепів голосував за легалізацію медичного канабісу

1720 0

Ми у соцмережах:

Хто з рівненських нардепів голосував за легалізацію медичного канабісу

Сьогодні, 13 липня у Верховній раді провалили голосування за легалізацію медичного канабісу. Відповідне рішення підтримали 184 народних обранців.

До слова, з десяти народних депутатів від Рівненської області цей законопроект підтримали всього четверо, повідомляють Рівненські новини.

Зокрема, кнопки “ЗА” натиснули депутати від “Слуг народу” Олександр Аліксійчук, Олександр Ковальчук та Олександр Салійчук.

Ще двоє “слуг народу” Сергій Литвиненко та Дмитро Соломчук утримались при голосуванні.

“Утримались” також і позафракційний депутат Роман Іванісов та нардеп від партії “За Майбутнє” Віктор М’ялик.

“ЗА” голосувала народна депутатка від партії “Голос” Соломія Бобровська, а депутатка від партії “Європейська Солідарність” Яна Зінкевич була відсутньою у залі під час голосування.

Категорично проти даного законопроекту голосував депутат від ВО “Батьківщина” Сергій Євтушок.

Деякі експерти заявляють, що після ухвалення цього закону потрібно буде посилити боротьбу з незаконним обігом наркотиків в Україні. На думку українського адвоката Івана Лібермана, прийняття даного закону може викликати зростання наркозлочинності та перетворити Україну в центр світового наркотрафіку.

Упевнений, що наркобарони знайдуть лазівки в даному законі, які допоможуть їм ввозити в нашу країну марихуану під виглядом медичного канабісу. Україну чекає цунамі наркомафії”, – пояснює юрист. 

Довідка: новина була виправлена, адже її автор припустився помилки. Йдеться про медичний канабіс, а не про марихуану. Просимо свої вибачення.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також