Хто зробив небезпечний ремонт, розслідуватиме прокуратура

1242 0

Ми у соцмережах:

Хто зробив небезпечний ремонт, розслідуватиме прокуратура

Розпочато досудове розслідування за фактом виявлення підвищеного рівня шкідливих речовин у Рівненському навчально-виховному комплексі «Колегіум».

За результатом моніторингу інтернет-джерел та отриманої інформації із органів державного контролю Рівненською місцевою прокуратурою внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про вчинення неналежного виконання обов’язкыв щодо охорони життя та здоров’я неповнолітніх.

За результатами дослідження Рівненського обласного лабораторного центру з’ясовано, що після проведення ремонтних робіт у приміщеннях навчально-виховного комплексу «Колегіум» вміст та концентрація хімічних речовин (фенол, формальдегід) у гімнастичній залі перевищують гранично допустимі норми в 11 разів. Директор Петро Куделя був переконаний, що  через фарбу на стінах у гімнастичному залі шкідливі речовини потрапляють у повітря, і від цього в учнів болить голова.

Досудове розслідування у цьому кримінальному провадженні доручено здійснювати слідчим Рівненського міського відділу поліції ГУНП в Рівненській області. 

За матеріалами Рівненської місцевої прокуратури.

Читайте також: Директор знає, чому в учнів болять голови


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також