Рівнянину підірвали автобус, поки той був у дівчини

1527 0

Ми у соцмережах:

Рівнянину підірвали автобус, поки той був у дівчини

Мешканці вулиці Грушевського у Рівному в п’ятницю, 25 вересня, прокинулися вдосвіта — людей розбудив сильний вибух. Виявилось, що хтось підірвав мікроавтобус «Volkswagen T5», який був припаркований у дворі багатоповерхівок.

Невідомі розбили скло мікроавтобуса та, як припускають слідчі, закинули в салон гранату РГД-5. Вибухова хвиля розбила лобове та бокове скло, вирвала дверцята, а осколки посікли салон машини. Дісталося й іншому мікроавтобусу, що був припаркований поряд. Наразі поліція шукає тих, хто так помстився 22-річному рівнянину, який тимчасово користувався автомобілем. Належить автобус 36-річній мешканці Рівного.

Дмитро Мельник, пресофіцер ГУ ДСНС в Рівненській області:

— На місце події одразу виїхали рятувальники. Адже всі думали, що автомобіль горить. Бо до цього дуже багато автомобілів на території Рівного просто підпалювали. Однак виявилось, що автомобіль пошкодили за допомогою якогось вибухового пристрою. На місці злочину вже працювали слідчі.

Катерина Загурська, речниця поліції Рівненщини:

— Відомо, що цей 22-річний рівнянин залишив автомобіль у дворі близько першої години ночі. У нього на вулиці Грушевського мешкає дівчина. Наразі правоохоронці розшукують зловмисників, які таке скоїли. За фактом підриву було внесено відомості до ЄРДР за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також