Художниця повернулась з лікарні додому

1321 0

Ми у соцмережах:

Художниця повернулась з лікарні додому

Яна Униченко, яка з початком бойових дій на Донбасі переселилася у Здолбунів Рівненської області, нещодавно потрапила в реанімацію обласної лікарні зі складною формою пневмонії. А нині - вже повернулась додому.

- Я жива і я вже вдома (в Здолбунові)! Дякую щиро за підтримку, допомогу, за молитви, за турботу, за все. Дякую!!!! Це дуже щиро і безцінно. Ніколи не лежала в лікарні.... Особливо в реанімації... І дуже важко було це прийняти. Як так? Що зі мною? А в мене ж купа справ. Та здоров'я є головним... Все позаду, - повідомила на своїій сторінці у Фейсбуці художниця Яна . - Окрема подяка головному лікарю Сухляку В. О., соціальній службі: Павловой Т. Ф.,управлінню праці та соц. захисту: Малаховій Т., Токарській Н., М. Фещук, В. Чумаку, Начеву В.; Ярмолюк Т.; Савчук І., Гридіну С. Здолбунівській районній адміністрації: Кондрачуку С. Ю. Усьому медперсоналу,
Благодійному фонду "Скарбниця надії" Мар'яні Реві. Волонтерам та моїм друзям. Усім, кого знаю і не знаю.
Дякую вам!!! А також дякую Дехтярчуку О. за екскурсію для моєї мами, яка вперше побувала, через те, що я потрапила в лікарню, на західній Україні. Вона була дуже здивована красою міста Дубно та щирістю місцевих.
Хай Бог береже вас і ваших рідних! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також