Хуліган у Гощі розбив поліцейським авто, коли вони застосували сльозогінний газ

1812 0

Ми у соцмережах:

Хуліган у Гощі розбив поліцейським авто, коли вони застосували сльозогінний газ

Екіпаж групи реагування патрульної поліції відділення №5 (смт Гоща) 13 листопада близько 19-ї години виїхав на виклик жительки Гощі щодо вчинення сусідом фізичного насильства стосовно своєї матері.

Спроба поспілкуватися із 39-річним правопорушником виявилася марною: чоловік, тримаючи у руках двометрову металеву трубу, нецензурно висловлювався на адресу поліцейських. На зауваження правоохоронців не реагував, продовжував розмахувати трубою, намагаючись нанести тілесні ушкодження. Після застосування  балончика із сльозогінним газом, агресивний дебошир почав бити службове авто, яке було припарковане біля воріт господарства. Поліцейські припинили його протиправні дії та одягнули кайданки до приїзду слідчо-оперативної групи.

За результатами огляду у медзакладі 39-річний житель Гощі перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Відомості за фактом опору працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті — позбавлення волі на строк до двох років.

Чоловік уже потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення домашнього насильства і дрібного хуліганства. У рамках кримінального провадження також вирішується питання про призначення судової психолого-психіатричної експертизи, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також