Хворі зуби — перешкода для схуднення

647 0

Ми у соцмережах:

Хворі зуби — перешкода для схуднення

Вчені постійно проводять дослідження у сфері зниження ваги і знаходять нові факти. Деякі результати можуть вас здивувати!

Їсти можна все

Головне правило гарної фігури: дотримання балансу — калорії, білки, жири, вуглеводи. Для тих, що худнуть, баланс виглядає так: 50% білків, 30% жирів, 20% вуглеводів. Кількість калорій залежить від рівня фізичної активності.

Гаджети справді допомагають схуднути

Всі гаджети для відстеження калорій, активності, сну і навіть настрою — не просто данина моді, вони насправді ефективно сприяють схудненню. За даними досліджень, всілякі цифрові пристрої для відстеження ваги — додатки, електронна вага, фітнес-браслети — довели свою ефективність в 74% випадків.

Схуднути можна в будь-якому віці

Старіння не обов'язково знижує ваші шанси схуднути. Згідно з дослідженням клінічної ендокринології, попри те що багато людей після 40-50 років набирають вагу, це не пов'язано безпосередньо з віком.

Відмова від вечері може перешкодити схудненню

Робити наголос на сніданок і споживати більшу частину калорій на початку дня виявилося не зовсім правильною тактикою. За результатами дослідження, саме останній прийом їжі на день, а не перший, має більший ефект.

Вага залежить від стану зубів

Доведено: люди із сильним зносом жувальної поверхні, захворюваннями зубів і ротової порожнини набирають вагу удвічі швидше. Причина: порушення травлення і обміну речовин через недостатнє пережовування їжі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також