Хворих і здорових дітей на Драгоманова прийматимуть на одному поверсі

2196 0

Ми у соцмережах:

Хворих і здорових дітей на Драгоманова прийматимуть на одному поверсі

Педіатри з поліклініки на вулиці Чорновола переїхали з цього понеділка у центр ПМСД «Центральний», що на вулиці Драгоманова.

Кабінети дитячих лікарів розташували на п’ятому поверсі центру – і це викликало обурення. Так, на Чорновола, хоч приміщення і старе, хворих та здорових дітей приймали на різних поверхах, аби здорові малюки не заразилися. На Драгоманова ж хворі та здорові діти не лише будуть на одному поверсі.

За словами начальника міського управління охорони здоров'я Віктора Іськіва, з Чорновола перевели десять педіатрів та медсестер. На Драгоманова працює п'ять кабінетів для прийому хворих дітей та «кабінет здорової дитини».

А окрім того, на одному поверсі, де працюють педіатри, є ще  кабінети жіночої консультації, які не перенесли до пологового будинку на Медичній.

 - Раніше ми планували , щоб на поверсі з жіночою консультацією були лікарі вузького профілю (кардіологи, офтальмологи), щоб жінки не могли заразитися інфекційними захворюваннями, - зазначив п. Іськів. – Сьогодні управління охорони здоров’я збере комісію, аби дослідити, наскільки допустимо розміщення дитячих лікарів та жіночої консультації та одному поверсі. У будь-якому випадку, та частина жіночої консультації, що залишилася на Драгоманова, повинна там бути, бо жінкам зручно доїжджати. Проте адміністрація закладу буде вирішувати, чи кабінети жіночої консультації будуть на одному поверсі з педіатрами, чи їх перенесуть на якийсь інших поверх.

Щодо приміщення, яке звільнили на Чорновола, то там планують зробити ремонт.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також