Хвороба з рукавички

736 0

Ми у соцмережах:

Хвороба з рукавички

Вчені прогнозують можливе збільшення кількості грибкових та алергічних захворювань внаслідок тривалого носіння масок і рукавичок. Крім того, існує ризик виникнення емфіземи легень і бронхіальної астми.

Вірусологи рекомендують на вулиці намагатися обходитися без маски і рукавичок. За їхніми словами, такі засоби захисту необхідні тільки в громадському транспорті або в магазині. На вулиці ж достатньо дотримуватися соціальної дистанції.

Крім того, не варто забувати про те, що вже через 2 год. використання маски цей засіб захисту може становити загрозу для її власника. Це відбувається через те, що на поверхні тканини осідають бактерії, вірусні частинки і гриби, які не менш небезпечні для людини.

На поверхні рукавичок також збираються хвороботворні мікроорганізми та алергени. А загалом їхнє використання експерти вважають даремним. Адже навіть у рукавичках людина не застрахована від того, що торкнеться обличчя. При цьому рукавички подразнюють і ушкоджують шкіру, яка нарівні з імунітетом є захисним бар’єром для вірусів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також