Хвороби, які помітно на обличчі

893 0

Ми у соцмережах:

Хвороби, які помітно на обличчі

Синювата блідість вказує на анемію або легеневу патологію. А восковий відтінок — ознака туберкульозу.

Прищі теж не виникають просто так. Поява їх на лобі може говорити про проблеми тонкого кишечнику, на щоках — товстого кишечнику. Якщо висипання з’явилися на скронях — це жовчний міхур, а проблемна зона на підборідді — привід звернутися до гінеколога або ендокринолога.

Передчасна в’ялість шкіри трапляється при хворобах обміну речовин і шлунково-кишкового тракту. Виражені носогубні зморшки — страждає товстий кишечник. Про те, що печінка перевантажена, «повідомляють» дрібні зморшки між бровами, особливо в поєднанні з темними колами під очима. Загальна одутлість видає серйозні проблеми з серцем.

Червоні прожилки в склерах очей — сигнал нервового виснаження, а жовтизна повідомляє про хвору печінку. Про захворювання сечового міхура або передміхурової залози свідчить ділянка навколо очей, яка має блідо-рожеве забарвлення.

Білий круг навколо райдужки говорить про надлишок солей, а якщо кільце виділяється сильно, це вказує на крихкість і переродження суглобів, артрити. Коричневі цятки на райдужній оболонці говорять про те, що кишечник погано засвоює залізо. Мішки, темні кола під очима можуть означати хворі нирки або сечовий міхур.

Набряклі верхні повіки — один з зовнішніх симптомів склерозу судин головного мозку. А припухлі нижні повіки вказують на порушення в роботі нирок.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також