Хвору на Дубенщині несли на ношах засніженою дорогою до лікарів рятувальники

807 0

Ми у соцмережах:

Хвору на Дубенщині несли на ношах засніженою  дорогою до лікарів рятувальники

Щоб врятувати життя жінці , бійцям ДСНС на Дубенщині довелось понад півкілометра нести хвору на ношах засніженою дорогою до карети швидкої допомоги.

17 лютого о 17:38 на спецлінію «101»  надійшло повідомлення від диспетчера швидкої медичної допомоги про те, що не має можливості проїзду до місця виклику в село Клинці Дубенського району, де знаходиться жінка 1947 року народження, яка потребує медичної допомоги.
 
До місця виклику було направлено особовий склад 5-ї державної пожежно-рятувальної частини ДПРЗ-4 ГУ ДСНС України у Рівненській області.
 
Автомобіль медичної допомоги знаходився поблизу села Гірники Дубенського району та через велику кількість снігу не міг доїхати до місця виклику.
 
Рятувальникам довелося понад 500 метрів засніженою дорогою йти до хворої жінки. 
 
Надзвичайники тим самим шляхом на медичних ношах перенесли хвору жінку до автомобіля, передали працівникам швидкої медичної допомоги та  супроводжували  до центральної районної лікарні місто Дубно. 
 

Рятувальники Дубенщини вдячні у наданні допомоги жителю села Клинці Дубенського району Хмілю Василю Івановичу та жителю села Збитин Дубенського району Гуку Олександру Андрійовичу. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також