Кіберспортсмен з Рівного служить у третій штурмовій бригаді

819 0

Ми у соцмережах:

Кіберспортсмен з Рівного служить у третій штурмовій бригаді

19-річний професійний гравець у CS2 Олександр Романюк з Рівного служить у ІІІ штурмовій бригаді.

Олександр під псевдонімом «lucky_cryak» досяг значних успіхів у кіберспорті, граючи за мікс-команду GUESS, яка пройшла в плей-оф стадію чемпіонатів України від UPEA та UESF, повідомляє bo3.gg.

Коли Росія увірвалася в Україну 24 лютого 2022 року з війною, Олександру виповнилося всього 17 років. Він мав можливість виїхати за кордон, залишити країну і продовжувати свою кар'єру в безпеці, але всупереч бажанням матері, вирішив залишитися і допомагати своїй країні.

Оскільки на той час він був надто молодий, то йому відмовили у військкоматі.

Тоді хлопець займався волонтерською діяльністю , організовуючи поставки та відвозячи допомогу «під нуль».

Коли вік йому дозволив, то той доєднався до Третьої штурмової бригади, де служить бойовим медиком.

- Я з дитинства ріс на історіях про козаків, воїнів УПА і так далі, напевно мої націоналістичні погляди є моєю мотивацією. Мені дуже багато людей пишуть теплі слова подяки, але я не розумію сенс слів «Блін, ти такий малий, але ти доєднався, щоб захистити нас» Можливо це я не такий, але в країні війна, гинуть люди і мій обов’язок як громадянина - захистити іі та захистити своїх рідних та друзів, щоб вони не бачили цих страхів, які на жаль зараз бачить більшість українців, - розповідає Олександр.

Додамо, що мамою Олександра є рівненська депутатка та керівниця обласного управління культури й туризму Людмила Романюк.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також