Київ-Чоп — дорога смерті?

6424 0

Ми у соцмережах:

Київ-Чоп — дорога смерті?

На двох різних ділянках автодороги Київ-Чоп знову загинули люди. Причиною трагедій стало порушення Правил дорожнього руху водіями.

На Закарпатті загинуло троє братів з Рівненщини Сталася ця жахлива дорожньо-транспортна пригода 7 липня на ділянці автодороги Київ-Чоп на Закарпатті. Близько 14.30 34річний Віктор Щубер, житель смт Воловець, перебував за кермом мікроавтобуса «Mercedes-benz sprint». Він їхав з боку Воловця у напрямку м. Мукачеве. На заокругленні дороги ліворуч Віктор не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху і там скоїв зіткнення із зустрічним автомобілем «Ауді 100». За кермом легковика перебував 19річний Віталій Мельник. Окрім нього, в салоні їхали його рідний та двоюрідний брати. Вони поверталися на Рівненщину. Від лобового удару мікроавтобус перекинувся у лівий кювет, а «Ауді» перетворилося на купу залізяччя. У цій страшній пригоді вдалося вижити лише одному — водію-порушнику. Віктор Щубер отримав лише забої і був доставлений в хірургічне відділення Воловецької районної лікарні. Усі хлопці з автомобіля «Ауді» — 31річний рідний брат Віталія Мельника Олександр та їхній 24річний двоюрідний брат Роман з Рівного — загинули на місці пригоди. На момент ДТП пасажирів у мікроавтобусі не було, бо приватний підприємець їхав у власних справах.

Ціна жалю: не хотів збивати собаку і злетів на узбіччя У пятницю на іншій ділянці автодороги Київ-Чоп також сталася трагедія. Близько 17ї години у селі Синів Гощанського району водій автомобіля «Хюндай» їхав у напрямку міста Рівного. Він не вибрав безпечної швидкості, з’їхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем «Форд-Фокус». — 36річний киянин Юрій розповів нам, що на заваді йому став собака, який перебігав дорогу, — повідомив інспектор ДПС Рівненської роти ДПС ДАІ Олександр Соловей. — Щоб не збити тварину, він скерував своє авто вліво, прямісінько на розділювальне дорожнє огородження. Знісши його, некерований автомобіль виїхав на зустрічну смугу. Там у ту мить їхав у напрямку Києва 41річний житель Харкова Едуард (чоловік тимчасово проживає у Польщі). Автомобіль «Хюндай Санта», який їхав зі швидкістю майже 120 км/год, декілька разів перекинувся у повітрі і опинився на узбіччі зустрічної смуги. Усі речі, які знаходилися в авто, розкидалися по дорозі. Пасажирка автомобіля «Хюндай» 30річна Наталія Муляр, заступник начальника столичного управління Державної комісії цінних паперів і фондового ринку, загинула на місці пригоди. А водій автомобіля «Хюндай» потрапив із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та рваною раною правої кисті до травматологічного відділення Гощанської районної лікарні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також