Київська фірма, створена торік, освоює майже 30 млн. грн., виділених на трасу Гоща-Острог

3082 0

Ми у соцмережах:

Фото - з архіву РВ. У 2015 році ТзОВ

Будівельна компанія «Будальянс груп» розпочала поточний середній ремонт дев’яти кілометрів дороги Рівне-Тучин-Гоща-Р05. Дорожники наразі проводять фрезерування та вирівнювання. До кінця року вони повинні відремонтувати ділянку від межі Гощанського району до села Милятин Острозького району, що досі була у глибоких коліях.

«Будальянс груп» виграла тендер на «Prozorro», запропонувавши найменшу ціну – 28,899 млн. грн. Найближчий конкурент – ПАТ «Рівнеавтошляхбуд» - програв на 1000 грн. Хмельницьке ШБУ-56 виставило на торгах найвищу суму – 31,5 млн. грн. Зазначимо, що на дев’ять кілометрів цієї дороги з держбюджету передбачали 37,4 млн. Економія бюджетних коштів завдяки тендеру склала більше 8 млн. грн.

Будівельна компанія «Будальянс груп» цього року активно бере участь у торгах на Prozorro, але переважно лише у Рівненській області, хоч офіційна реєстрації компанії – київська. Наразі компанія виграла два тендери Служби автомобільних доріг у Рівненській області. Окрім торгів на ремонт траси, що з’єднує Гощу та Острог, виграла тендер на капітальний ремонт вулиці у селі Гвіздків Корецького району (сума – 440 тис. грн.). Компанія «Будальянс груп» зареєстрована на Ігоря Войтка, який також є засновником ще кількох підприємств, зокрема ТзОВ «Трансзаходу Логістик», яке ремонтувало вулицю Соборну у Рівному ще у 2015 році і досі не завершило упорядкування тротуарів. Окрім того, на підприємство нарікали, що поклало асфальт гіршої якості, аніж мало.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також