Київський завод ПТО та компанія «Шельф»: підсумки плідної співпраці

412 0

Ми у соцмережах:

Київський завод ПТО та компанія «Шельф»: підсумки плідної співпраці

Київський завод підіймально-транспортного обладнання вже давно і успішно зарекомендував себе як загальновизнаний лідер із виробництва та супутнього обслуговування кранового обладнання на українському ринку. КЗПТО спеціалізується на виготовленні мостових, козлових, напівкозлових і консольних кранів, повністю відповідаючим усім європейським стандартам в області даної техніки.

Саме висока якість і надійність вантажопідіймальних кранів КЗПТО і привернула увагу керівництва великої міжнародної компанії «Шельф», один із заводів котрої розташований в Україні. «Шельф» є найбільшим виробником мобільного і резервуарного обладнання для зберігання і транспортування бензину, дизельного палива, інших різних паливно-мастильних матеріалів і скрапленого газу.

Асортимент паливно-роздавального обладнання, що випускається компанією «Шельф», надзвичайно широкий - це дозволяє задовольнити запити практично будь-якого покупця. На підприємствах компанії випускається близько ста моделей роздавальних колонок для ПММ, пропан-бутану, природного газу, водню, а також омиваючих і охолоджуючих рідин.

Крім того, компанія випускає понад сто великогабаритних моделей місткостей високого тиску для зрідженого газу, бензовози, газовози та багато видів іншої подібної продукції. Також «Шельф» змогла увійти до числа дуже небагатьох виробників, які розробили і налагодили серійний випуск коріолісних масомірів для стисненого природного газу.

Продукція підприємств «Шельф» успішно продається майже в двадцяти країнах і в багатьох із них вона встигла зайняти лідируючі позиції. Обладнання, що випускається під брендом «Шельф», працює на тисячах об'єктах, включаючи заправні комплекси таких найбільших компаній як «Укрнафта», «БРСМ-Нафта», «WOG», «Socar», тощо.

У зв'язку з постійним розширенням виробничих площ компанії «Шельф» потрібно нове промислове обладнання, у тому числі вантажопідйомні крани. Ось тоді-то, кілька-років тому, і почалося взаємовигідне співробітництво між Київським заводом підіймально-транспортного обладнання та компанією «Шельф», яке не припиняється і донині.

При введенні кожного нового цеху на «Шельфі», де буде виготовлятися великогабаритне паливопередавальне обладнання, фахівці КЗПТО виготовляють для нього сучасні електричні мостові двобалочні крани (https://kzpto.com.ua/krany-mostovye/). Наведемо основні технічні характеристики таких кранів:

  • вантажопідйомність - 10,0 тонн;
  • висота підйому - 10,0 метрів;
  • ширина прогону - 16,5 метрів;
  • база крана - 2,5 метра.

Усі крани КЗПТО комплектуються механізмами і агрегатами від провідних європейських виробників:

  • кранові візки і кінцеві балки – виробництва компанії Podemcrane (Болгарія);
  • тролейний токоподвод – Mobilis ( Франція);
  • комплект електрообладнання, у тому числі частотні Інвертори – Schneider Electric (Франція).

Варто підкреслити, що наявність частотних інверторів, встановлених на всіх механізмах підйому та переміщення кранів, дозволяють переміщати вантажі дуже плавно і точно їх позиціонувати в ході технологічних процесів.

У спільній роботі КЗПТО і компанія «Шельф» націлені на довгострокову співпрацю і досягнення результатів, вигідних не тільки їм, але і всім їх партнерам, а в кінцевому результаті – і майже всьому населенню нашої країни. Офіційний сайт заводу - www.kzpto.com.ua


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також