Кілер вистежував Фаріон біля дому щодня по кілька годин

437 0

Ми у соцмережах:

Фото - Суспільного

Юнак, якого підозрюють у вбивстві громадської діячки, прибув до Львова за 10 днів до скоєння злочину.

Як розповіли у Нацполіції, підозрюваний прибув до Львова залізницею. За цей період він змінив три квартири у центрі міста. Ці факти підтверджують квитанції про оплату рієлторських послуг. 
 
Також упродовж двох місяців чоловік купував необхідний одяг та аксесуари задля конспірації у різних містах України з доставкою до Дніпра. Згодом він надіслав собі ці речі поштою до Львова.
 
Підозрюваний у скоєнні вбивства прокладав шляхи відходу, змінював одяг та манеру ходи. Під час розвідки та підготовки до злочину він обстежував та вивчав прилеглу територію будинку, де проживала Ірина Фаріон. Чоловік чекав поблизу її дому по кілька годин, не сходячи з місця.
 
У телефоні підозрюваного виявили пошукові запити щодо купівлі зброї, необхідного одягу та аксесуарів для маскування, а також скріншоти сторінок соціальних мереж Ірини Фаріон.
 
Ігор Клименко повідомив, що по прибуттю на місце вбивства Ірини Фаріон, поліцейські вилучили гільзу калібром 9х18 мм. Наразі вона на експертному дослідженні.
 
«Зброя специфічна, не бойова. Патрони поступили в Україну у 2017-2018 роках, близько 1 млн штук. Наразі слідство встановлює коли і де була придбана зброя», — зазначив Міністр внутрішніх справ на брифінгу у Львові. 
 
За хвилину до вбивства камери відеоспостереження зафіксували підхід підозрюваного до місця, де стояла Ірина Фаріон в очікуванні таксі. Після цього чоловік одягнув червоні рукавички, дослав патрон у патронник та здійснив постріл у жінку. 
 
Попередньо, підозрюваний підійшов до Ірини Фаріон на досить близьку відстань. Після скоєння злочину він втік з місця події, що фіксують камери спостереження. За два дні, коли у Львові тривало прощання з загиблою, підозрюваний залізницею виїхав до Дніпра.
 
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також