Килимові доріжки, церква і спортзал: як Рівненський СІЗО "зустрічає" ув`язнених

2624 1

Ми у соцмережах:

Килимові доріжки, церква і спортзал: як Рівненський СІЗО

У Рівне з'їхалися начальники СІЗО з шести областей. За словами заступника начальника з соціально-виховної та психологічної роботи ДУ «Рівненський слідчий ізолятор» Володимира Луцука, такі збори проводять вперше, бо хочуть оцінити результати робіт щодо покращення умов тримання ув’язнених та засуджених та якість системи охорони на території слідчого ізолятора.

Нині в Рівненському СІЗО перебуває 309 осіб, з них 16 жінок і п’ять неповнолітніх. Є на території СІЗО тримають десятьох усе засуджених осіб. Вони проживають у спеціальному гуртожитку на території слідчого ізолятора та працюють різноробочими у пральні, їдальні, пекарні, котельні й отримують за це зарплату.

У Рівненському слідчому ізоляторі є спортзал, у якому можуть займатися засуджені, є кімната для тривалих побачень, кімната для відеозустрічей, зокрема з адвокатами, бібліотека, кабінет, де надають медичні послуги, консультацію психолога, також є місце для відпочинку ув’язнених.

Опісля огляду території слідчого ізолятора начальник Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Михайло Дзюдзь зазначив, що Рівненське СІЗО є одним із найккращих ізоляторів, які працюють у шести інших областях, що входять до Західного управління. Бо тут немає жодних скарг на умови утримання.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також