Кілька нових систем Patriot будуть захищати Україну взимку

381 0

Ми у соцмережах:

Кілька нових систем Patriot будуть захищати Україну взимку

Кілька нових систем Patriot взимку захищатимуть Україну. Про це заявив сьогодні президент Володимир Зеленський під час пресконференції для представників ЗМІ.

- Я хотів би відмітити наших партнерів і Повітряні сили України, і мою команду за те, що відбувається з посиленням української протиповітряної оборони. Це важливо, дуже важливо. Ця зима інша. Вона також з викликами, на жаль, з втратами, але все ж таки меншими. Ми стаємо щомісяця потужнішими. Було в мене серйозне відрядження з моєю командою. Кілька, не буду казати кількість, кілька нових систем Patriot будуть в Україні, захищати нашу державу взимку. Це важливий дуже результат, - зазначив український президент.

Водночас він наголосив, що пообіцяв не озвучувати кількість систем, які стануть на захист, поки їх не розгорнуть в Україні.

- Але хочу подякувати партнерам. І Patriot, і NASAMS, потужний новий пакет і це важливо, - заявив Володимир Зеленський. 

Нагадаємо, 14 грудня Німеччина оголосила, що передала Україні другу систему ЗРК Patriot. Крім системи ППО Україна також отримала від ФРН гусеничні всюдиходи Bandvagn 206, безпілотні машини для розмінування, кілька вантажівок та тягачів та боєприпаси для артилерії.

Ми - Україна.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також