Кілька порад, як правильно носити годинник

1434 0

Ми у соцмережах:

Кілька порад, як правильно носити годинник

Годинник – це гарний аксесуар, який не тільки показує час, але і вказує на високий статус власника. Саме тому значна кількість бізнесменів, ділових людей купують якісні та стильні моделі на сайті https://secunda.com.ua/articles/kak-pravilno-nosit-naruchnye-chasy/10623/. Це необхідно для того, щоб створити враження надійного бізнес-партнера. Існує кілька правил, яких необхідно дотримуватися в процесі носіння годинника.

Як правильно носити годинник?

Все залежить від статі, а також обставин. У діловому товаристві годинник рекомендовано ховати під манжетом сорочки.

Поради щодо носіння годинника:

♦ Потрібно, щоб рукав прикривав циферблат. Якщо це неформальна ситуація, годинник можна носити так, як подобається. Багатьох цікавить, на якій руці потрібно носити годинник, адже щодо цього існує безліч суперечок.

♦ Вважають, що люди, у яких основна робоча рука права, повинні одягати цей аксесуар на ліву руку. Це дозволить виконувати прості побутові маніпуляції та фіксувати час. Лівші можуть одягнути годинник на праву руку.

♦ Якщо говорити про щільність ремінця, то він повинен сидіти на руці впритул. Це необхідно, щоб зафіксувати аксесуар та перешкоджати його переміщенню по руці.

Жінки можуть обирати вільніші моделі, адже найчастіше для них даний аксесуар – просто гарна прикраса. Тому різні фантазійні моделі з красивими ремінцями, прикрашені коштовним камінням. Можна підняти браслет до рівня передпліччя. Це оптимальний варіант, який дозволить зробити носіння годинника більш вільним і невимушеним.

Особливості вибору ремінця для годинника

Якщо йдеться про жіночий годинник, то правила щодо манжета сорочки скасовуються. Для жінки годинник – насамперед аксесуар, гарна прикраса. Саме тому унікальні моделі з дорогоцінних металів можна носити поверх манжета. Це пов'язано з особливим кроєм жіночої блузки, в якій рукави дуже щільно прилягають до зап'ястя.

Не можна не відзначити можливість заміни ремінців. Сучасні моделі розумного годинника доповнені такою функцією. Тепер ремінці можна змінювати залежно від формату зустрічі. Якщо це спортивний захід, то дуже часто годинник доповнюють силіконовими ремінцями, які не промокають. У такому випадку можна використовувати аксесуар навіть під час запливу в басейні. Якщо ж захід вимагає певного дрес-коду, це ділова зустріч, то нерідко віддають перевагу класичним шкіряним ремінцям або металевим моделям. Годинник зараз – не просто виріб, який показує час, а й дорогий аксесуар, що підкреслює статус власника. З цього необхідно виходити, обираючи годинник людям, які працюють у великих компаніях.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також