Кілька вулиць Рівного залишилися без електрики через будівництво біля Щасливого

1123 0

Ми у соцмережах:

Кілька вулиць Рівного залишилися без електрики через будівництво біля Щасливого

Вчора близько 13.00 під час земляних робіт однієї з будівельних організацій поблизу мікрорайону «Щасливе» будівельники пошкодили кабельну лінію, що призвело до відключення обладнання на підстанції «Південна» у Рівному.

Без електропостачання залишилися мікрорайон «Мототрек», вулиці Карнаухова, Олекси Новака, Відінська, Курчатова та частково Чорновола. У деяких будинках електропостачання відновили тільки близько 21-ї.

ПрАТ «Рівнеобленерго» повідомляє, що земельні роботи будівельна фірма не погоджувала і виконувала їх без відповідних дозволів з боку енергетиків.

Більше того, працівники, які пошкодили кабельну лінію, не повідомили про цей факт, через що відновлення електропостачання затягнулося.

«Рівнеобленерго» звертає увагу, що згідно з «Правилами охорони електричних мереж», у межах охоронних зон повітряних і кабельних ліній, трансформаторних підстанцій, розподільчих пунктів і пристроїв без письмової згоди енергопідприємств забороняється виконання земляних робіт на глибині понад 0,3 метра.

За наявності в зоні земляних робіт підземних комунікацій роботи треба проводити з особливою обережністю. При виявленні будь-яких підземних комунікацій роботи потрібно негайно припинити, а рішення щодо їх продовження має ухвалюватися лише за участю енергетиків, повідомила прес-служба «Рівнеобленерго».

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також