Кільце на Макарова: 10 листопада транспорт піде, але благоустрій триватиме

2397 0

Ми у соцмережах:

Кільце на Макарова: 10 листопада транспорт піде, але благоустрій триватиме

Коли починалися будівельні роботи з облаштування кільця на перехресті вулиць Дубенської та Макарова у Рівному, йшлося про те, що їх завершать за три місяці. Наступного тижня — кінцевий строк, проте навіть працюючи по ночах, будівельники не встигнуть вкластися в терміни.

Володимир Ляшук, начальник УКБ міста:

— Хоча проєктом передбачено шість місяців на виконання робіт, генпідрядник обіцяв, що справиться за три. Десятого листопада якраз буде три місяці. Будівельники стараються, працюють навіть вночі. До кінця цього тижня мають вкласти останні шари асфальту. Але з 10 листопада все ж таки відкриють тільки проїжджу частину. Так сталося через низку об’єктивних причин: труднощі з будівельними роботами, які виникли через несправний водогін та підтоплення, вивезення болотних мас, погодні умови. Тож роботи з благоустрою продовжаться.

Олександр Третяк, міський голова Рівного:

— Проводяться роботи з облаштування зелених зон, пішохідних та велодоріжок навколо кільця. Варто зазначити, що на самому кільці буде облаштовано зелену зону з бруківки з натурального каменю, пішохідну доріжку та пішоходні переходи зі сторони вулиці Макарова та вулиці Дубенської.

Дарина Гузенкова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також