Кінець речового ринку, русалка у гідропарку та проблема музичної школи

1298 0

Ми у соцмережах:

Кінець речового ринку, русалка у гідропарку та проблема музичної школи

У свіжому номері газети «Рівне вечірнє» читайте про зникнення колись відомого на все Рівне ринку на вулиці Замковій.

А ще про те, як у місті з’явиться сквер на честь відомого блогера-захисника «Дідусіка», який добровольцем пішов боротися з окупантами ще з 2014-го, скільки шкіл області уже перейшли на дистанційну форму навчання, чому відомі з дитинства скульптури у Рівненському гідропарку можуть і не «дожити» до наступних поколінь, чому влада вирішила добудувати новий корпус поліклініки на Драгоманова та про те, як п’ятий рік триває капремонт фортепіанного корпусу музичної школи № 1 в центрі Рівного.

Ви також дізнаєтеся про те, чим володіє депутат від Рівненщини від партії «Слуга народу» Сергій Литвиненко, хто купив компанію, яка добуває бурштин на Поліссі, як рівненських школярів охоронятимуть поліцейські, як чиновниця з обласного підприємства виписала премії у 500% і звільнилася та скільки дітей народилося у Рівному.

Свіжий номер газети «Рівне Вечірнє» можна придбати у магазинах міста.

Також ви можете замовити електронну версію видання.

Про своє бажання стати передплатником електронної версії «РВ» повідомте на e-mail: svetrv1@gmail.com, вказавши своє прізвище, обраний період перегляду (місяць, квартал, півріччя, рік), свою електронну адресу та номер телефону. Після оплати ви отримаєте на свій e-mail посилання на Google-Диск для перегляду файлів у форматі PDF за оплачений період.

Вартість передплати «Рівне Вечірнє»:

на місяць: 26 грн.

на три місяці: 78 грн.

на півроку: 156 грн.

на рік: 312 грн.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також