Кінець руїнам на Поштовій у Рівному?

1264 0

Ми у соцмережах:

Кінець руїнам на Поштовій у Рівному?

У центрі Рівного, на історичній вулиці Поштовій, роками стояли закинуті хатини — якраз поряд із сучасним торговим центром, будівлею, де проходять сесії міської ради, та приміщенням «Інваспорту». В одній з них колись діяв салон краси, про що досі нагадує вицвіла вивіска. А інша просто тихо валилася від часу, заростаючи бур’янами. Цей безлад міг спостерігати кожен, хто хоч раз приходив на свято вулиці Поштової або проминав маленьку автостоянку для спортсменів з інвалідністю.

Втім, днями руїни на Поштовій почали розбирати. Перехожі з подивом помітили, що паркан зник, хатину розбирають, а поруч лежать акуратні купки цегли. Що буде натомість — ані чиновники, ані сусіди поки не знають.

Андрій Шевчук, начальник відділу генплану міського управління архітектури та містобудування:

— Там є приватні земельні ділянки, є об’єкти нерухомості. Але на геопорталі відкритих даних нічого немає — не бачу, щоби були видані якісь містобудівні документи на можливе будівництво. Можливо, там просто підготовчі якісь роботи чи ремонтні, які не потребують загалом якогось дозволу чи містобудівних умов.

Андрій Демчук, директор обласного «Інваспорту»:

— Що там буде, поки не знаємо — самому цікаво. Бо коли зняли паркан і почали ту територію розчищати, я був у відрядженні. Те місце уже років 15 як стоїть закинуте і захаращене. За цей час все рясно поросло бур’янами, а дерева нам світло у вікнах затуляли. Бувало, там і наркомани збиралися, і безхатченки, перехожим в темну пору страшно пройти було. Добре, що розчищають це місце, давно пора. Звісно, якби розширили парковку для спортсменів з інвалідністю, було би прекрасно. Але це навряд чи можливо, адже там приватна власність, а які плани у власника на цю територію — не знаю.

Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також