Кінотеатру в Рівному не буде. Буде магазин

3169 0

Ми у соцмережах:

Кінотеатру в Рівному не буде. Буде магазин

На вулиці Гагаріна у Рівному фірма «Істрейт» розпочала реконструкцію будівлі, в якій раніше були кінотеатри — спочатку «Аврора», а потім — «Ера». Півтора року, відколи власники виселили «Еру» і продали приміщення мережі супермаркетів «АТБ», будівля стояла порожньою. Але днями тут почали працювати будівельники.

Віталій Герман, заступник міського голови:

— Торік підприємство зверталося за дозволом до міської ради та змінило цільове призначення земельної ділянки. Після цього розробили проєкт реконструкції кінотеатру під магазин продовольчих та непродовольчих товарів. У мене з ними була розмова щодо облаштування додаткових місць для парковки. Адже вони хотіли зробити їх перед входом, як колись було в кінотеатру «Ера». Однак ми переконали їх, що цього буде мало для супермаркету, тому будуть влаштовані додаткові місця ще збоку.

Щодо того, що приміщення довго було порожнім, то міська влада не може впливати на плани фірми. Адже це приміщення — їхня приватна власність. Однак ми спостерігали, як вони у ці роки розбудовували свою мережу. За цей час супермаркети «АТБ» з’явилися на в’їздах у Рівне: на вулиці Чорновола, у Білій Криниці, куди заїжджають клієнти, що рухаються з міста у напрямку Києва, та з луцького напрямку в Обарові. Очевидно, супермаркет на вулиці Гагаріна був запланований тому, що поблизу знаходиться автостанція «Чайка», куди приїздить багато людей, а будувати його почали пізніше, бо в цьому районі велика конкуренція. Поблизу автостанції діють супермаркети інших торговельних мереж.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також