Кістяк учасників гонки — поляки

1645 0

Ми у соцмережах:

Андрій Карпов та Олександр Локтаєв під час гонки у Рівному, 2012 рік

Нинішній лідер української спідвейної збірної Андрій Карпов після шестирічної перерви знову стартує на рівненському мототреку. Компанію йому складе інший український збірник Олександр Локтаєв. Обидва зараз виступають у клубах першої польської ліги.

Саме представники цієї ліги складуть 28 червня кістяк учасників гонки, присвяченої пам’яті Ігоря Марка. За попередньою інформацією, приїдуть поляки Норберт Кощух, Едвард Мазур, Рафал Конопка, Павел Мєсьонц, Даніель Єліневський. Фаворитом гонки буде Якуб Ямруг з клубу польської Екстраліги «Унія» (Тарнув). Географії змаганням додадуть латвієць Євген Костигов та аргентинець Факундо Албін. Щодо рівнян, то наше місто представлятимуть Марко Левішин та Максим Росощук. На момент підготовки матеріалу ще не підтвердили своєї участі Станіслав Мельничук та Віталій Лисак. Втім, цілком ймовірно, що вони також змагатимуться 28 червня.

Це буде індивідуальна гонка, пройде вона за сіткою у 12 заїздів, після чого два півфінали та фінал. Крім того, заплановано п’ять дитячих заїздів на мотоциклах з об’ємом двигуна 125 куб. см.

Квитки на гонку коштуватимуть 90 грн. дорослі й 50 грн. дитячі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також