Китайський фермер навчив своїх свиней стрибати з вишки — смачніші будуть

1655 0

Ми у соцмережах:

Китайський фермер навчив своїх свиней стрибати з вишки — смачніші будуть

Китайський фермер Хуань Дьомін із південної китайської провінції Хунань навчив своїх свиней стрибати з вишки — в такий спосіб він вирішив покращити фізичний стан тварин і, як наслідок, краще заробляти на продажі свинини, передає China Daily.

На думку Хуаня, такі фізичні вправи, як плавання, покращують імунітет свиней і підвищують якість їхнього м'яса. Китайський фермер побудував дерев'яну платформу триметрової висоти біля ставка поруч зі своїм свинарником в окрузі Нінся так, щоб його хрюшки могли пірнати з неї щодня. Не зовсім правильним буде сказати, що свині стрибають самі — фермеру доводиться залазити на вишку разом з ними і зіштовхувати їх у воду. А далі вони вже пливуть до берега самостійно, нагулюючи апетит. Після водних процедур він у свиней підвищується, вони більше їдять і швидше ростуть.

 
Економічні показники виправдовують старання китайця: свинину регулярно плаваючих тварин він збуває за ціною втричі вищою, ніж м'ясо виключно сухопутних свиней. Крім того, вишка, з якої стрибають свині, стала відомою на всю округу.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також