Ківі проти імпотенції

1533 0

Ми у соцмережах:

Ківі проти імпотенції

Більшість називають його фруктом, але це — ягода, причому смачна і дуже корисна. Мова йде про ківі.

Ківі містить вітаміни А, В, В1, В2, В3, В6, С, Е, магній, калій, каротин, ферменти, мінеральні солі, клітковину, нікотинову кислоту. Головний вітамін ківі — вітамін С. Один ківі на день забезпечує добову потребу у вітаміні С, а це — зміцнення імунітету, захист клітин від ушкоджень і передчасного старіння, опірність інфекційним захворюванням і прискорення одужання.

Багатий вміст серотоніну в ківі робить його дуже корисним для роботи травної та серцево-судинної систем. Серотонін покращує пам’ять, настрій, стимулює сприйняття інформації, нормалізує апетит. Крім цього, серотонін якісно і кількісно покращує сон, при цьому сприяючи швидшому і легкому пробудженню.

Регулярне вживання ківі зміцнює стінки кровоносних судин, знижує ризик крововиливів, нормалізує артеріальний тиск. Один ківі на сніданок так само ефективний, як і аспірин, що розріджує кров, при цьому його вживання не супроводжується побічними ефектами і набагато корисніше. Завдяки вмісту калію ківі запобігає набрякам, регулюючи водно-сольовий баланс в організмі. Пектинові речовини, що містяться в ківі, дуже цінні для кишечнику. Вони оздоровлюють корисну мікрофлору і вбирають шкідливі продукти обміну речовин.

Ківі корисний вагітним і жінкам, що годують груддю (в ньому міститься досить багато фолієвої кислоти), але вживати його варто за рекомендацією лікаря. Ця екзотична ягода корисна і чоловікам: амінокислота аргінін, що міститься в ківі, застосовується в лікуванні та профілактиці імпотенції.

Але якщо щодня їсти занадто багато ківі, можна заробити дерматит. Підшлункова залоза також може гостро відреагувати на переїдання ківі. Для того, щоб не спровокувати кровотечу, не рекомендується їсти ківі в період прийому протизапальних і нестероїдних препаратів, а також разом з аспірином і гепарином. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також