Киянин викинув з «Хонди» бурштин

1069 0

Ми у соцмережах:

Киянин викинув з «Хонди» бурштин

А у рівнянина знайшли «сонячне» каміння у кишені куртки.

Півтора кілограми бурштину, шість мотопомп, два автомобілі та знаряддя для видобутку бурштину вилучили поліцейські у Дубровицькому, Зарічненському, Сарненському та Рокитнівському районах. А загалом за тиждень поліцейські отримали 108 повідомлень, пов’язаних із незаконним видобутком бурштину-сирцю на Рівненщині. За 57 фактами порушень правил охорони надр проводяться досудові розслідування.

У Сарненському районі поліцейські неподалік Клесова викрили п’ятьох осіб, які за допомогою мотопомпи кустарного виробництва видобували бурштин. Старателями виявилися місцеві жителі, віком від 18-ти до 39-років. З місця події вилучили та доставили на територію Сарненського відділу поліції мотопомпу, два пожежних рукави та знаряддя для незаконного промислу. Ще одну мотопомпу та обладнання виявили та вилучили в автомобілі 32-річного жителя Клесова «Фольксваген Транспортер» неподалік села Федорівка.

У Рокитнівському районі поліцейські вилучили майже півтора кілограми бурштину. Патрульні поліцейські на автозаправній станції поблизу села Кисоричі, що на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин», під час поверхневої перевірки виявили у 30-річного рівнянина в кишені куртки 450 грамів «сонячного» каміння. А біля Рокитного працівники сектору реагування патрульної поліції місцевого відділення поліції вилучили кілограм бурштину-сирцю, який 41-річний киянин викинув у кювет, коли ті зупинили його автомобіль «Хонда Аккорд».

Кримінальні провадження розпочали за фактами незаконного придбання, отримання, зберігання чи збуту майна, одержаного злочинним шляхом, а вилучене каміння відправили на експертизу, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також