Класичні тумби та «особливі» цукерки. Як Рівненський драмтеатр готується до ювілею

1349 0

Ми у соцмережах:

Театральні тумби

Нещодавно на Театральній площі у Рівному з’явилися нові стильні тумби з афішами вистав — їх неможливо не помітити навіть випадковим перехожим. Тепер вони стоятимуть тут постійно — змінюватимуться лише афіші. Якщо ж ви давно не були у самому театрі, то помітите й тут невеликі, але цікаві новинки.

Контролери — у новому вбранні

По-перше, змінили свій фірмовий одяг контролери, які перевіряють квитки на вході в глядацьку залу — вбрання їм пошили в ательє Vintage. По-друге, нарешті повністю відремонтовано усі чотири вбиральні — кажуть, там гарні великі дзеркала. І, нарешті, тут повноцінно запрацював бар — під час антракту в ньому вдячні глядачі навіть можуть придбати квіти для акторів.

Цукерки можна буде купити у магазинахНевдовзі в магазинах Рівного можна буде купити й «театральні» цукерки. Ірена Боровець, керівниця літературно-драматичної частини облмуздрамтеатру, розповіла, що їх виготовила гощанська фірма «Пригощайся». У набір входять улюблені цукерки акторів театру: «Бурштиновий край», «Марципанна шоколадна», «Диня», «Курага з горіхом», «Зернятко», «Рівненщина туристична». У коробці також будуть дві особливі цукерки, які виготовили на замовлення театру — вони загорнуті у спеціальні обгортки, тому не загубляться серед інших. Такі коробки з цукерками даруватимуть гостям, які приїдуть на відзначення 80-річчя з дня заснування театру, що відбудеться у грудні. До речі, оформлення цукеркового набору виконав на замовлення драмтеатру рівненський дизайнер Олексій Огонь, який розробив і ювілейний логотип театру.

Аліна ТИС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також