Класифікація та продаж УЗД обладнання для сучасних лікарень

650 0

Ми у соцмережах:

Класифікація та продаж УЗД обладнання для сучасних лікарень

Принцип роботи та класифікація УЗД обладнання

УЗД - це  ефективний метод обстеження, який заснований на використанні ультразвукових променів. Промені, крізь м'які тканини, проникають всередину організму, затемнюючи найбільш щільні ділянки кісткової тканини, пухлин, або новоутворень. Кожна тканина на апараті УЗД має характерне забарвлення, тому легко візуалізується.  

Класифікація УЗД апаратів 

Щоб результати дослідження були інформативними, необхідно використовувати апарати з максимальною роздільною здатністю, хорошої якості. 

Види УЗД обладнання: 

— Стаціонарні 

— Портативні 

Найбільш точними раніше вважали стаціонарні апарати. Вони відрізняються великими розмірами, можливістю підключення декількох датчиків, для дослідження практично всіх систем, органів. Таким чином на одному апараті можна робити одразу кілька досліджень, які відрізняються високою точністю. Крім того стаціонарний апарат має високу роздільну здатність екрану, та можливістю підключення окремого монітору, з високим показником діагоналі. Завдяки цьому можна помітити навіть незначні зміни в тканинах, діагностувати захворювання на початкових стадіях. 

Найбільш популярним зараз є продаж УЗД обладнання портативного типу, яке відрізняються невисокою ціною, компактними розмірами, та можливістю транспортування. Такий апарат можна з легкістю встановити в кабінеті у терапевта, сімейного лікаря, та використовувати для попередньої діагностики. Основний недолік - це невелика кількість роз'ємів, для підключення додаткових датчиків, сенсорів. 

Способи економії бюджету клініки 

Портативні апарати зазвичай рідко використовуються для діагностики конкретних органів і систем. Щоб діагностувати захворювання в гінекології, лікарі одночасно використовують відразу трансвагінальний та поверхневий датчики. Завдяки цьому вдається візуалізувати проблему, яка знаходиться безпосередньо на шийці матки, або всередині органу, на поверхні ендометрію. Ефективніше використовувати відразу декілька датчиків для повної діагностики і візуалізації. Можливість підключення декількох систем робить дослідження точним, та виключає необхідність проводити додаткові обстеження. 

Для економії бюджету клініки, якщо немає коштів на придбання сучасного апарату, можна звернутися на сайт rh.ua, та провести модернізацію існуючого обладнання. Проводиться заміна моніторів, робочих систем з установкою мікросхем, яка дозволяють зменшити розміри приладу. Існує можливість доповнення техніки додатковим великим монітором, з високою роздільною здатністю екрану. Це покращує візуалізацію, та дозволяє визначати дрібні негаразди організму. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також