Клініка терапії та реабілітації суглобів та хребта «OrtoSano» в Рівному

2303 0

Ми у соцмережах:

Клініка терапії та реабілітації суглобів та хребта «OrtoSano» в Рівному

Куди звернутися, якщо болить спина, крутить суглоби, помітний сколіоз у дитини або необхідна посттравматична чи післяопераційна реабілітація в Рівному? Відповідь очевидна - до невролога або ортопеда, або до фізіотерапевта.

Клініка “OrtoSano” в Рівному - сучасний центр, де можна отримати не тільки консультацію невролога, а й пройти повний курс лікування захворювань суглобів та хребта або реабілітації після травм, операцій, ендопротезування.

За допомогою унікальних методик фахівці успішно лікують такі хвороби, як:

- артрит та артроз;

- протрузія та грижа;

- контрактура;

- сколіоз;

- сколіотична постава;

- ішіас;

- остеохондроз;

- остеоартроз.

Багато хвороб опорно-рухового апарату, наприклад: артрит, артроз, хвороба Бехтєрєва (анкілозуючий спондилоартрит), сколіоз 3 та 4 ступеню, вважаються системними та невиліковними. Але команда лікарів та реабілітологів клініки “OrtoSano” своєю щоденною працею довела, що навіть з такими захворюваннями можна і потрібно боротись. Існують спеціальні кінезіотерапевтичні методики, за допомогою яких можна мінімізувати використання лікарських засобів та зупинити прогресування перелічених хвороб, підтримувати високий рівень життя, і повертати рухливість суглобам.

Кожен, хто звертається до клініки “OrtoSano”, спершу запрошується на консультацію до профільного лікаря невролога, ортопеда, лікаря спортивної та реабілітаційної медицини. Лише після визначення діагнозу, починається робота іншої частини команди - реабілітологів, масажистів, медичних сестер та фізіотерапевтів.

Більшість людей, що мали скарги на біль у спині та суглобах, почувають себе краще вже після 3-5 заняття. Такі чудові результати досягаються завдяки складанню індивідуальних програм для кожного пацієнта. Спеціалісти Ортосано точно знають, що не існує 2 однакових сколіози або протрузії - кожен випадок унікальний і потребує особливої уваги.

Основні методики, які використовують в роботі в “OrtoSano” - вдале поєднання вправ відновлюючої кінезіотерапії, ЛФК, витяжіння хребта, міофасціального релізу, лікувальних масажів та фізіотерапевтичний процедур.

Окремий напрям роботи - профілактика дитячого сколіозу та реабілітація дітей та підлітків хворих на ДЦП.

Основний месседжі команди - життя без болю та лікування рухом. Якщо ви давно хотіли зайнятися здоров'ям хребта та втомились від постійного прийому знеболювальних препаратів - звертайтесь до “OrtoSano”, лікуйте не симпотми, а їх причину.

Адреса: м. Рівне, вул. С. Демянчука, 1-А.

Телефони: +38(095) 059-55-57, +38(097) 059-55-57

Ліцензія МОЗ 18 від 24.02.2020 року.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також