Клуб РЕНОМЕ: отримувати більше

1825 0

Ми у соцмережах:

Клуб РЕНОМЕ: отримувати більше

Витрати на ремонт та обладнання квартири завжди відчутні для сімейного бюджету. Це особливо актуально, коли ви створюєте інтер'єр власного нового житла.

Дисконтна картка Реноме Невід'ємною частиною політики компанії РЕНОМЕ є турбота про своїх клієнтів. Відтак, при покупці нерухомості кожен власник відразу стає почесним членом клубу та отримує індивідуальну клубну картку. Клуб РЕНОМЕ — це особливі умови на придбання всього необхідного у партнерів компанії. Відтепер немає необхідності носити з собою десятки дисконтних карт, роздумуючи, де купити потрібний товар або провести своє дозвілля.

Власники клубної картки РЕНОМЕ заощаджують на покупках до 30%.
Партнери клубу — це відомі компанії, що охоплюють різні сфери життя людини — відпочинок, здоров'я, красу та спорт. Серед учасників програми — магазини будматеріалів, меблів, компанії, що подбають про затишок та неповторний інтер'єр у будь-якому домі. Ознайомитися з переліком партнерів можна на bud.renome.ua. Незабаром власниками клубних карт стануть ще понад 70 рівненських сімей — майбутні мешканці 4-ї черги житлового комплексу Гетьман Виговський. tag:РЕНОМЕ


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також