Книга прокурорки з Рівного двічі перемогла на Міжнародному літературному конкурсі

3254 0

Ми у соцмережах:

Книга прокурорки з Рівного двічі перемогла на Міжнародному літературному конкурсі

У місті Дніпро завершився Міжнародний літературний конкурс «DNIPRO-BOOK-FEST-2020», який організовує благодійна організація «UKRAINIAN MODERN ART LAB-2020»

Рівнянка Валентина Люліч перемогла у номінації «Література для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку (проза)». Вона отримала нагороду за книгу «Як зайченя сонечко шукало», повідомляє сайт Рівняни. 

А художниця Марина Марчук, яка оформила обкладнику книжечки, отримала диплом другого ступеню за найкращий дизайн.

 

У конкурсі було представлено понад півсотні видань.

-  Хочу висловити величезну подяку організаторам, членам жюрі конкурсу, меценатам та усім причетним! Щиро вдячна за довіру та високу оцінку дитячої частинки моєї творчості! Впевнена, що це не легка праця організувати, провести, відібрати… Але Ви це робите третій рік поспіль і, незважаючи на всі умови та обставини, Вам це вдається. Популяризація сучасної української творчості – це волонтерська справа, але така важлива в умовах сьогодення. Завдяки таким конкурсам, таким ініціативним людям літературний процес в Україні живе і рухається уперед! За це вклоняюся! Для мене ця нагорода, думаю, що і для інших номінантів теж, це не лише строфа у творчій біографії, а в першу чергу сигнал, що я іду вірним шляхом, імпульс до подальшої творчості та розвитку! Іще раз усіх вітаю та щиро ДЯКУЮ!!! написала Валентина Люліч на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

Валентина Люліч – поет, прозаїк, бард, перекладач, членкиня НСПУ. Переможець багатьох всеукраїнських та міжнародних конкурсів у галузі літератури, авторської пісні та співаної поезії. Автор книг поезій, прози, перекладів. Ініціатор та учасник багатьох мистецьких проектів. Мама та прокурорка.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також